Ingrid van Kamperdijk
“Als de muren scheuren omdat het fundament rot is, moeten we niet de scheuren herstellen maar het fundament herstellen.”
Deze uitspraak van Remco Claassen verwoordt wat mij betreft heel mooi de essentie van coaching. Samen van binnenuit onderzoeken wat er nodig is om je balans te hervinden, een passende stap in je loopbaan te maken of weer met plezier naar je werk te gaan.

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik 12 jaar gewerkt in de financiële dienstverlening. In de hectiek van een drukke commerciële baan heb ik ervaren dat persoonlijke groei aandacht verdient. De ervaringen die ik tijdens de zoektocht naar mijn eigen passie en drijfveren heb opgedaan zet ik nu in bij mijn werk als coach en loopbaanadviseur. Ik ben ervan overtuigd dat er in ieder mens veel mogelijkheden aanwezig zijn. Ik werk daarbij graag samen met verschillende disciplines. Het is telkens weer een uitdaging om uit te zoeken wat mensen nu echt boeit en wat zij kunnen. Ook als mensen, door wat voor omstandigheden dan ook, een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt.