Ingrid van Kamperdijk
“Als de muren scheuren omdat het fundament rot is, moeten we niet de scheuren herstellen maar het fundament herstellen.”
Deze uitspraak van Remco Claassen verwoordt wat mij betreft heel mooi de essentie van coaching. Samen van binnenuit onderzoeken wat er nodig is om je balans te hervinden, een passende stap in je loopbaan te maken of weer met plezier naar je werk te gaan.

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik 12 jaar gewerkt in de financiële dienstverlening. In de hectiek van een drukke commerciële baan heb ik ervaren dat persoonlijke groei aandacht verdient. De ervaringen die ik tijdens de zoektocht naar mijn eigen passie en drijfveren heb opgedaan zet ik nu in bij mijn werk als coach en loopbaanadviseur. Ik ben ervan overtuigd dat er in ieder mens veel mogelijkheden aanwezig zijn. Ik werk daarbij graag samen met verschillende disciplines. Het is telkens weer een uitdaging om uit te zoeken wat mensen nu echt boeit en wat zij kunnen. Ook als mensen, door wat voor omstandigheden dan ook, een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Caroline in ‘t Veld
“Je kunt met plezier je leven leven en tegelijkertijd op zoek gaan naar manieren om je leven zinvol vorm te geven, zoals jij dat wil en zoals dat bij je past.”
Ik heb 25 jaar in de gezondheidszorg gewerkt. Deze periode heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om voldoende afwisseling in je werk te hebben. Maar ook het vinden en durven aangaan van nieuwe uitdagingen. Dit inzicht heeft mij ertoe gebracht om andere mensen daarin te begeleiden.Ik coach graag mensen van alle leeftijden. Individueel en in teamverband. Mijn kracht ligt in het in beweging brengen van mensen en organisaties. Ik geef graag mensen de regie over hun eigen leven weer terug. Mijn eigen inspiratie haal ik uit de vele achtergrondverhalen die ik hoor. Het is mijn persoonlijke uitdaging om het beste uit mensen naar boven te halen. Ik vind niets leuker dan gezamenlijk op zoek te gaan naar iemands talenten en twijfels. En hiermee nieuwe uitdagingen te creëren.