Heeft u het idee dat een werknemer zijn of haar talenten niet optimaal benut? Ervaren uw werknemers een te hoge werkdruk? Wilt u weten hoe u een werknemer het beste kunt begeleiden bij zijn of haar re-integratie? Of wilt u weten hoe u goede werknemers juist kunt behouden?

SMART in Company adviseert, begeleidt en faciliteert bedrijven en hun medewerkers. We organiseren trainingen en coachingstrajecten. Persoonlijk of in groepsverband. De trajecten kunnen ondersteund worden door een Werkenergieanalyse. Deze analyse geeft inzicht in de energiebronnen en in de factoren die de medewerker energie kosten op zowel organisatie- als functieniveau. De analyse in combinatie met de uitgebreide terugkoppeling in een persoonlijk gesprek geeft de medewerker zicht op welke zaken hij zelf invloed kan hebben en op welke niet. Hierdoor leert hij eigen regie te nemen over zijn persoonlijke ontwikkeling, plezier en resultaten in zijn werk.

Dit doen we

 • Loopbaanadvies & Coaching
  Begeleiding van medewerkers in het bewust worden van hun eigen functioneren, vaardigheden, dromen en ambities.
 • Stress- en burn-outbegeleiding
  Begeleiding van individuele werknemers die kampen met stress- en burnoutklachten. Hierbij maken we onder meer gebruik van de unieke HRV-lifestyle-analyse
 • Rei-ntegratie 1e en 2e Spoor
  Coaching van uw werknemer en/of manager. Ondersteuning bij eerste en tweede spoor reintegratie.
 • Outplacement
  Begeleiding van medewerkers die gedwongen op zoek moeten naar een passende vervolgstap in hun loopbaan.
 • Verzuimpreventie
  Individuele coaching van de medewerker, groepstraining voor managers of individuele on-the-job coaching van leidinggevenden gericht op het omgaan met en voorkomen van verzuim.

Bel of mail ons gerust voor het maken van een vrijblijvend, kosteloos gesprek.