Ieder traject is maatwerk en wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Op basis van een uitgebreid intakegesprek stellen we een plan van aanpak op met daarin: het gewenst einddoel, het tijdspad en het aantal gesprekken. We verzorgen zowel individuele trajecten als groepssessies.

De gesprekken vinden plaats op één van onze vestigingen of bij u op kantoor . Daarnaast hebben we de beschikking over verschillende locaties in de omgeving van Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. Net wat u het prettigst vindt.

Alle trajecten kunnen ondersteund worden door professionele e-assessments zoals persoonlijkheids- en beroepskeuzetesten. Hiermee kunnen interesses, capaciteiten en ontwikkelpunten worden onderzocht en in kaart worden gebracht. Bij veel trajecten wordt een HRV-meting ingezet om de energiehuishouding van u of uw medewerker in kaart te brengen.

Onze coaches zijn ervaren en professioneel opgeleid. We zijn aangesloten bij het NOLOC (Vereniging voor Loopbaan Professionals) en werken volgens de gedragscode van het NOLOC. Ook zijn we aangesloten bij de Stichting begeleiden bij Burnout & Stress.

Vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.